Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Francuski Figaro o stradanju Srba na Kosovu i Metohiji od 1999. do danas

Komentari (4) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 25 jun 2019 12:55
Obratiti paznju
U fusnoti broj tri stoji da izgradnju vecine od 450 novih dzamija na Kosovu finansiraju Saudijska Arabija i Emirati. Pored toga, setimo se da je Turska medju prvima priznala nezavisno Kosovo. Eto, to je dovoljno da se shvati ko finansijski stoji iza kosovske nezavisnosti, odnosno zasto su ranije americke administracije bile toliko privrzene Kosovu i njegovoj nezavisnosti.
Preporuke:
11
11
2 utorak, 25 jun 2019 13:53
hejter
Izgradnju džamija na srušenim crkvama finansira Saudijska Arabija i Emirati.
Šta reći a ne zaplakati,od muke.
Šeik Bin Zajed mu je lični prijatelj,poslovno sarađuju sa oružjem,Beograd mu je dao da se iživljava nad Beograđanima.
Milo đukanović mu je takođe lični i poslovni prijatelj,ovaj uništava sve srpsko u Crnoj Gori.
Hrvatima čestita državnost izgrađenu izbacivanjem Srba iz ustava i proterivanjem 260 hiljada Srba.
Istoj onoj Kolindi za koju su ŠIPTARI,"braća po oružju".
On im jeste brat,sa njim nema Srbima sreće.
Preporuke:
22
11
3 utorak, 25 jun 2019 17:23
nebitan
Sve je jasno i snažno napisano, osim podatka da na Kosovu ima "dva miliona" Albanaca. Zašto se stalno gađamo tom blago rečeno prenaduvanom cifrom, čak i kad nismo kao vučić zastrašeni od albanaca? Po svim demografskim procenama, na Kosovu ne može biti više od 1.500.000 šiptara, što i dalje jeste većina u odnosu na Srbe ali nije toliko nerešiva veličina kao što nam je prodaje onaj poremećeni nesrećnik od predsednika. Uostalom, šiptarima snaga nikad nije ležala u broju već u američkim raketama i srpskom strahu. Ne podstrekujte dalje taj strah kod naroda.
Preporuke:
14
11
4 utorak, 25 jun 2019 18:32
Radoje
Jedna opaska. Na Kosovu i Metohiji ne živi ni 1,000.000 Arbanasa.To se vidi i po broju mobilnih telefona, kao i po broju izašlih na poslednje "kosovske" izbore Ako je cca 450.000 glasalo, a to predstavlja većinu od upisanih, jer se samo tako stiče LEGITIMITET, i uz činjenicu da se i KiM Arbanasi masovno iseljavaju u EU i Norvešku SAD i dr. za 5 godina na ovoj teritoriji neće biti ni 500.000 Arbanasa.
Takođe, ambivalentno delovanje "vlasti" na KiM, (prvobitno Rušenje i miniranje pravoslavnih Hramova, a potom njihovo "ilirsko" svojatanje), jasno govori da je zapad stvorio Frankeštajn "državu". Nihov (zapadni) program, zaboravio je jednu od najvažnijih činilaca strateškog planiranja: IZLAZNU STRATEGIJU.
Preporuke:
14
11

Anketa

Koliko će po vašem mišljenju trajati vanredno stanje u Srbiji?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner