Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Siniša Mali: Prihodi od PDV veći od planiranih, trenutno nam nije potreban novac od MMF

Komentari (9) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 petak, 18 septembar 2020 12:13
Bivsi Dr
Plagijator.
Preporuke:
13
0
2 petak, 18 septembar 2020 13:03
Jagodinac
Opet isto - Država. ...država će na sebe preuzeti najveći teret tog povećanja. Teret povećavanja snosi narod i siromasi koji ne mogu da obezbede za hleb i mleko. Ko plaća PDV državi? Svaki siromah od svojih primanja, pa i nezaposleni, za sve što kupe, vraćaju "državi", pa tako snosi sve tereta. Mali kupuje vreme za vlast i priča priče za malu decu koja nisu čula za pljačkaški PDV.
Preporuke:
7
0
3 petak, 18 septembar 2020 13:21
Avaj, nisam te sreće...
A kako to da ako novac nije potreban, skoro svake nedelje emitujete državne obveznice u stotinama miliona evra sa kamatama i od 2,6% koje su nečuveno visoke u odnosu na obveznice drugih država?
Eh, da sam samo član te vaše režimske mafije koja pod imenom stranih kompanija u svom vlasništvu investira sopstveni prethodno opljačkani novac u te obveznice... Dobro bih i solidno zarađivao... Za njih garantuje država - drugim rečima, čak i kod promene režima, država nastavlja (drugim rečima sledeće pokolenja žrtava nastavljaju) sa plaćanjem kamata i kamata na kamate iz prethodnih, pa i dalekih perioda. Avaj, nisam te sreće...Kada bi neko bacio pogled na arhivu Narodne Banke - šlogirao bi se od užasa... zato oni - iz čistih obzira za zdravlje radoznalaca i kriju te arhive.
Preporuke:
6
0
4 petak, 18 septembar 2020 13:48
ANALITIČAR
Pripadnik Danovog plemena čiji je simbol zmija nastavlja da se ruga Slovenima Srbima u njihovoj rođenoj zemlji. Danovo pleme je dalo Judu Iskariotskog ...
Preporuke:
3
0
5 petak, 18 septembar 2020 16:54
Marko
Pitanje je samo jedno: kako da te se rešimo?
Preporuke:
3
0
6 petak, 18 septembar 2020 17:57
More mars !!
Gori si od turskih haraclija Mali..a onda slede sve odavno zasluzene psovke. Ne moze sa Vama lepo. Vi ste bagra lopovska. Zivim za dan da vam vidim ledja !!
Da smo 2018e imali pravog kandidate u Beogradu ne bi danas pisali i nervirali se. Ali ne ali naci cemo mi tog prodavca magle i slicne koji su namestili rezultat u Beogradu. Ima dana ..
Porezi su enormni. Narod placa i grca. Porez na imovinu u Beogradu je porastao za 10 god 350%
Kome mi to placamo ? Za sta ? Da izracunamo koliko je zivot skuplji za porodicu od cetiri clana u Beogadu.. Da se bagra hvali Novogodisnjim osvetljenjem.
Hvala se povecanim prihodima a povecali poreze na imovinu u Corona godini kada su ljudi masovno gubili radna mesta i privatnici im placali minimalce..
I oni nekom pricaju o privredi. Onaj smr...vko Cadez ne ume ni da se oceslja a ne da vodi Komoru. Koga cete vise ped...ska bagro praviti budalama ?!
Nego ostarila nacija. Mladi otisli NEMA ko da se pobije sa tim gov...sto ste ih dovukli da Vas brane.
Preporuke:
4
0
7 petak, 18 septembar 2020 18:53
Zovi Simu
Pa dobro , mali od Velikog:
Izjava važi do ponedeljka, a onda prodaja “ vrednosnih” papirina
od nekoliko miliončića.
A Srblji , zna se , ne pamte od petka do ponedeljka.
Preporuke:
3
0
8 petak, 18 septembar 2020 19:12
harač donosi plodove
"javna preduzeća" pljčakaju građane i uplaćuju 20 procenata opljčakanog Vučiću i Malon a oni se hvale da njihovo "zlatno doba" ima veći prohod od harača nego TurciKako to izgleda na primeru EPSa lako je videti jer samo treba otići u tužilaštva ili sudovenesretnici koji nisu imali da plate 300 kilovata potrošene struje zbog protivustanve angažoveane snage i takse na brojilosada umesto ~500 dinara moraju da plate 20000 dinara mesečno EPSu plus 20 procenata PDV od pljčake ide Vučićplus "uplata u dobrotvorne svrhe" ili "sudski troškovi" minimalno 20000 dinara plus troškovi advokata EPSa minimalno 40000 dinaraTako se "iskorenjuje siromaštvo" u Vučićevom "zlatnom dobu"i "stiče" PDVali to nikoga ne interesuje
Preporuke:
2
0
9 petak, 18 septembar 2020 23:08
prihodi
Svako ko kupuje benzin bar jednom nedeljno vidi da je cena svaki put veća. Država uzima sve više (akcize). I tu leži ključ ''uspeha''.
Preporuke:
1
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner