Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

„Glas Amerike“: Američki deficit ove godine dostigao rekordnih 3,1 hiljada milijardi dolara - najveći procenat od Drugog svetskog rata

Komentari (3) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 nedelja, 18 oktobar 2020 08:38
Rale
najbolji su, najbolji ....
Preporuke:
1
0
2 nedelja, 18 oktobar 2020 09:15
complesso di valore inferiore
Rekordi budžetskog manjka u SAD postali su uobičajena odrednica. Drugim rečima nezaustavljivi su jer jedino na taj način kapitalizam u SAD može još uvek, mada sve sporije, da funkcioniše. Mantra kojom su preplavili sav ostali svet odavno je postala potpuna besmislica na američkom prostoru. Masa glupaka koja je svojevremeno pohrlila na severnoamerički kontinent ubrzo će promeniti smer te se vratiti odakle su i pristigli. Zato uopšte ne bi trebalo očajavati kako nam stručnjaci i mladi odoše u svet. Možda se baš neće vratiti u svoje postojbine ali će, izvesno, izgubiti svoje prethodne iluzije.
Preporuke:
1
1
3 nedelja, 18 oktobar 2020 14:25
NY
Ne brinite "strucnjaci" za americke finansije. Nisam znala da ste tako pametni jado moj ..
Ne bih se vratila u Srbiju, to bi mi bila najveca kazna u zivotu. Da dodjem medju retarde koji glasaju za AV i gde Tony Blaire poducava, a nadri nadri strucnjaci kreiraju bolesnu atmosferu umesto da lece narod. Ne daj mi Boze takvog zivota !

Idem da zivim u Amazonu ako treba ali u Srbiju nikad ..ni kad umrem. Zgrozena sam na sta lici Srbija evo 30 god. Neka hvala !!
Preporuke:
1
2

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner