Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Vladimir Putin u telegramu Vučiću povodom smrti patrijarha Irineja: Moje saučešće celokupnom sveštenstvu SPC, kao i celom srpskom bratskom narodu

Komentari (8) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 petak, 20 novembar 2020 14:26
Jovan R.
Bugojanski pikavac na tvoj telegram neće uzvratiti pristankom da sarađuje na izradi ruske placebovakcine. Uzeće američku, jer je mnooogo pametan.
Preporuke:
30
7
2 petak, 20 novembar 2020 14:48
....
Hvala brate naš!
Preporuke:
30
10
3 petak, 20 novembar 2020 15:12
Njegoš
Vjerujte mi, istorija će cjeniti ukupnu djelatnost bratske Srbije i Crne Gore kada se ponosno, dostojanstveno, čojski i junački oslobodite okupatora i marionetskih EU-NATO poturica. Ne bojte se, i ja sam to epski iskusio, iako nijesam dugo poživio. Vuk na ovcu svoje pravo ima ka tiranin na slaba čovjeka; al' tirjanstvu stati nogom za vrat, dovesti ga k poznaniju prava, to je ljudska dužnost najsvetlija!
Preporuke:
29
6
4 petak, 20 novembar 2020 15:46
poruka za N.K.
Hvala Vladimir Vladimirovic odmereno kao i uvek
a posebno hvala Zaharovoj za mudri tweet iz sept. ove godine. Pravilno.
Mi cemo biti u zalosti za nasim patrijarhom. Na zalost AV i kamarila NE znaju sta je zalost. Oni NEmaju osecaja. U Boga NE veruju, u crkvu ne ulaze. Oni misle kako da se vera komercijalizuje jer se dive hramu Sv Save zbog turista a ne zbog svoje molitve.
Zato ovde unapred porucujem PR menadzeru da nadje u sebi toliko pristojnosti da nas ostavi na miru.
Ako NE zna, kao sto NE zna sta je zalost tj korota kazu u CG, neka se raspita. NEmojte slucajno da Vam padne na pamet da od sahrane pravite performance jer to to NIJE. Okanite se vise nas i nase crkve.
Nadjite drugu zemlju, drugu crkvu, vidim g. N.K ovih dana bas koketirate sa Rimom i sa papom. to mozete licno, ali da se u to uvlaci srpski narod, vi na to NEmate pravo ! U svom samoljublju PR manadzer mnogih zalosnih farsi u Srbiji je zaboravio da on NIJE bas toliko mocan koliko umislja. Stoga ostani sto dalje.
Preporuke:
19
3
5 petak, 20 novembar 2020 16:12
Nele
Pošteno bi bilo da je saučešće prvo upućeno SPC i njenim vernicima, a Vučiću u ovom slučaju nema mesta.
Preporuke:
28
5
6 petak, 20 novembar 2020 17:00
penzioner Cviko
Gde se mogu pročitati izjave Vućievih prijatelja i braće? Npr. od Sija, Grenela kad je Tramp prezauzet, pa onda od Kurca itd.
Preporuke:
17
6
7 petak, 20 novembar 2020 20:25
stojan
Hvala Vam, G-dine Vladimire Vladimorovichu Putine, Predsednice RF, hvala na brizi za srpski narod i Srbiju, samo molim Vas, sto manje se obracajte vucicu ( namerno malim ), a sto vise narodu i Crkvi . Taj smrdljivi provizijanac, agent Dzemsa Lajona i Mortona Abramovitza, ne zasluzuje Vase obracanje....
Preporuke:
9
4
8 subota, 21 novembar 2020 06:35
Dingo
Zaista smo u tuzi zbog gubitka Patrijarha i možda jeste formalnost, ali saučešće od Putina ipak znači, ipak teši...
Preporuke:
1
0

Anketa

Da li će EU priznati rusku i kinesku vakcinu protiv koronavirusa?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner