Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Metju Palmer: Dejtonski sporazum bio uspešan u postizanju svog primarnog cilja, reformisana BiH biće drugačija

Komentari (10) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 petak, 20 novembar 2020 14:32
ZR
Sve čovek lepo kaže - čim srpski režim dovrši i formalno priznavanje "Kosove", odmah stiže naredni zadatak - unitarna BiH.
Preporuke:
28
2
2 petak, 20 novembar 2020 14:51
Ljubiša
Ne veruj Danajcima ni kada darove nose!
Quidquid id est, timeo Danaos et dona ferentes!
Preporuke:
26
1
3 petak, 20 novembar 2020 15:04
Tarabuc
Sledeća žrtva Ace Srbina i njegova kupovina vremena da ostane na vlasti biće Republika Srpska a Dodik biće kolateralna šteta,znaci da je Dodik pušten niz vodu gostovanje novog gradonačelnika Banjaluke na Hepiju.
Preporuke:
16
8
4 petak, 20 novembar 2020 15:09
b aca
A da krene malko da `reformiše` i u svojoj zemlji ?
Preporuke:
27
1
5 petak, 20 novembar 2020 15:33
Ivan Grozni
@ZR
Sve čovek lepo kaže - čim srpski režim dovrši i formalno priznavanje "Kosove", odmah stiže naredni zadatak - unitarna BiH

Naravno. Prvo će početi da kuka kako bez funkcionalne BiH tzv. region nema "evropsku perspektivu". Ono sa čime se ne slažem u pojedinim komentarima su teze da je Dodik nekakav zaštitnik RS. Jadna je RS koju štiti švercer. A što se tiče vođe čipuljičkog klana, pred njim stoje još mnoge izdaje koje je spreman da počini. Mađarima će dati autonomiju u Vojvodini. Zatim će pristati na korekciju granice na Dunavu u korist Hrvatske čime ćemo ostati bez desetina hiljada hektara zemljišta. Naravno, tu je i Raška oblast i njegov prijatelj čestiti Muftija koji takođe mora biti počašćen.
Preporuke:
17
20
6 petak, 20 novembar 2020 16:01
aleksandar
Dodik, kakav god da je, u ovom trenutku predstavlja branu unitarizaciji tzv. "BiH". Da je drugačije, ne bi se ovaj odvratni buljavi i njegovi toliko trudili da ga zamene.
Treba biti oprezan sa radovanjem u vezi sa promenama u RS. Ako "zapadni prijatelji" pozdravljaju promene, to znači da u "novim ljudima" vide materijal za postizanje onog do čega im je stalo - centralizovane muslimanske tzv. "BiH". Ono što je sigurno, ko u RS bude trućao o "borbi protiv korupcije" i bude obećavao "ekonomski procvat" ako on dođe na vlast, taj je izdajnik i kupljen.
Preporuke:
13
3
7 petak, 20 novembar 2020 17:39
Pa cim je izabran saradnik njemacke obavjestajne sluzbe
za gradonacelnika glavnog grada RS,jasno je da je krenuo Vucicevim putem, a mozda i na njegovu preporuku.Tako da RS ceka ubrzano komadanje i raspad, kao i Srbiju.U EU nece uci nikada, jer EU ima previse problema i sa svojim muslimanima, pogotovo Makron i Francuska to ne zele. "Perspektiva" RS je, kao i Srbije, da se ujedini sa Albanijom i da joj na tacni poklonisve svoje resurse, a da se Srbi iz RS budu morali izseliti.Tako da ce se Velika Albanija, na mesto lazi o velikoj Srbiji, prosiriti i znatno vise nego po samom Balkanu.Tako da ce i Evropa morati da se pozabavi monstrumom koga je sama stvorila na insistiranje Americko.
Preporuke:
8
2
8 petak, 20 novembar 2020 18:25
KREZUBI SENDVIČAR
Zamenik pomoćnika državnog sekretara - kakva gromoglasna titula!
Preporuke:
11
1
9 petak, 20 novembar 2020 23:39
Deda Mile ima farmu
@ aleksandar
Onaj ko pomene borbu protiv korupcije je izdajnik?! Sjajno...
Ali zato Mile "Ronhil" i njegova ekipa rođaka, kumova i zetova neka nastavi da se i dalje bogati pljačkom?!?!?! Oni su patriJote a to što pljačkaju je zarad viših ciljeva koje mi, je l' te, obični smrtnici ne razumemo?!?! Stara priča o patriJotama i izdajnicima koju od reda guslaju svi diktatori od Ludašenka, preko Mila Đukanovića, AV pa do Mileta "Ronhila"!
Bilo je i pre Mileta vlasti i političara pa RS nije nestala, neće ni posle njega, to je mnogo složenija priča!
Uostalom, sam Mile "Ronhil" je uz američku pomoć došao na vlast!
Preporuke:
1
3
10 subota, 21 novembar 2020 21:47
Bgdsind57
Samo nemojte vi da pomažete oko budućnosti BiH(2711).
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li će EU priznati rusku i kinesku vakcinu protiv koronavirusa?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner