Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Banatski dvor, cena gasa i Vučićeve TV laži

Komentari (9) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 petak, 22 oktobar 2021 00:20
Rajetinac
masovno spremni!
Preporuke:
16
0
2 petak, 22 oktobar 2021 03:24
u laži su kratke noge
Šarović je penicilin za Vučićeve laži. Vučić misli da će svi šutjeti na njegove laži, a da ne trepne, kao kad je jednom od njegovih režimskih novinara u lice tvrdio kako prošle godine nije bilo nikakvih izbora u Srbiji, a ovaj samo snuždeno, bez reči odreagovao na Vučićevu tvrdnju.
Dakle, Šarović dobro pozna ovog Minhauzena i bez straha ukazuje na njegove kriminalne poduhvate i laži. Kad bi svako iz svoje oblasti, koju Vučić komentariše, razotkrio da je car go, ovaj bi manje lupetao po svim televizijama.
Preporuke:
52
0
3 petak, 22 oktobar 2021 06:03
Lola
Poprilično dugačak i iznad svega tačan tekst koji se može sažeti u 3 reči.

Laže k'o ker.
Preporuke:
49
1
4 petak, 22 oktobar 2021 08:07
bane
Odlican tekst ali namenjen malobrojnoj publici. I nije to tako samo kod nas, slicno je sirom sveta. Nije neobicno sto ce i ovde imati malo komentara, cinjenice i jednostavna aritmetika nemaju ni potrebu da se komentarisu. Tuzno je sto je sve tako jednostavno, tako ocigledno, tako razumljivo i nepismenima, neskolovanima, hipnotisanim putem medija, ali mogucnosti za promene na bolje ne postoje. Ovaj svet je, za vecinu ljudi, najbolji od svih svetova. Konacno su se narodi sveta oslobodili religija i politickih ideologija koje su ih sputavale u onome sto im ljudske duse zele: alkohol, pornografija, kockanje, masno, ljuto, slatko, ludo i brzo. Takva je ljudska priroda, od kad je sveta i veka, iznosenje cinjenica i pojacan pedagoski rad ne mogu da je poprave.
Preporuke:
38
3
5 petak, 22 oktobar 2021 08:08
siniša
Odbranio ja rad na Univerzitetu u Beogradu sa temom o nematerijalnoj šteti. Do tada jedinstven originalan rad. Možda je mogao biti i bolji, ali je bio pionirski.

I kad se to saznalo sa kim god da sam pričao, prvenstveno laicima u forenzici su počeli da se ponašaju, pa i da to tvrde, kao da oni znaju bolje od mene nešto što sam ja proučavao, radio godinama na tome, a oni prvi put čuli.

I pitam ja jednog starog veštaka, mog ličnog mentora kako da to rešim.

I pita on mene. I kako bi ti te njihove postupke, te koji omalovažavaju tvoje znanje, a ističu svoje neznanje, kako bi to nazvao. Odgovorio sam mu BEZOBRAZLUK.

Kožda je i tako, ali pre svega ići na nepoznat teren i raspravljati o nečemu o čemu ne znaju, sa nekim ko sigurno zna više, ma koliko znao je pre svega NEOPREZNOST.

Vučićčevi izleti u sve stručne oblasti može da bude i ovo i ono, ali je pre svega NEOPREZNOST.

To sa gasom je toliko neoprezno da nije potrebno reći ništa drugo.

NEOPREZNO UVALjIVANjE U NEPOZNATO.
Preporuke:
29
1
6 petak, 22 oktobar 2021 10:17
realno
Odličan tekst.
Preporuke:
35
0
7 petak, 22 oktobar 2021 10:44
...
Da li je moguće da energetski eksperti ćute o Banatskom dvoru i Bajatović a Šarović o tome piše?!?!
Preporuke:
34
0
8 petak, 22 oktobar 2021 19:40
Da postavimo stvar na svoje mesto -1 deo
23.11.2020.
,,Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa predstavnicima kompanije Jugorosgas o sigurnosti snabdevanja gasom i usklađivanju firme Jugorosgas-transport sa srpskim i evropskim propisima u oblasti energetike.
Glavna tema sastanka bile su izmene međudržavnog sporazuma sa Rusijom iz 1996. godine kojim je i formirano preduzeće Jugorosgas, čiji su vlasnici ruski Gasprom i Srbijagas, a koji ističe 2021. godine,,.
Nije se smirila šifrovana plavuša, rođena u Tuzli, dok nije izbacila JUGOROSGAS iz cele priče.E sad to košta.
Preporuke:
34
0
9 petak, 22 oktobar 2021 19:56
Da postavimo stvar na svoje mesto -2 deo
Šarović je u pravu za mnogo toga što je napisao za AV.Kada bi Šarović znao prethodno i ovo naknadno, možda bi mu bilo nešto jasnije. Dok je Srbija uvozila gas preko JUGOROSGAS-a i plaćala nešto skuplji gas, mogla je da, na dnevnom nivou,uvozi neograničene količine. Danas 1 milion , sutra 10 miliona kubika. Nije bilo penala. Sada je plavuša, rođena u Tuzli, ČIJA JE LjUBAV ENERGETIKA,postavila stvar na svoje mesto.I ispunila želju svih drugosrbijanaca.Izbacila je JUGOROSGAS kao posrednika. I ugovorila 6,5 miliona kubika dnevno. Ni manje ni više.Ali,TENT B2(650 MW)i dalje stoji. Nedostatak struje u sistemu EPS-a se nadoknađuje proizvodnjom u TE-TO NS,gde se troši gas.Zato se crpe rezerve gasa iz Banatskog Dvora. A te rezerve treba da stoje za januar, februar. Setite se hladnog februara 2012. god. ili januara 2017. god.Tako to biva kada lažni doktori nauka vode energetiku Srbije.
Preporuke:
56
0

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner