Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Francuski MIP o Balkanu - obeshrabriti Srbiju od podnošenja nove rezolucije o Kosovu

Komentari (7) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 11 januar 2011 13:47
Saša
Mogu oni da pričaju šta hoće, ali nama je naša vlast, najveći problem, kada je Kosovo u pitanju. Ne znaju šta hoće, ne smeju to da nam kažu, a vladaju na osnovu obećanja i Evropa i Kosovo!Kada bi mi znali šta hoćemo, ne bi nam mogao niko ništa. Ovako.
Preporuke:
0
0
2 utorak, 11 januar 2011 14:17
Beli Orao
A Francuska se kao nešto pita? Posle smrti našeg velikog prijatelja Miterana Francuska više stvarno ništa ne znači. Verovatno ih informativno pitaju za mišljenje. I to je dosta.
Preporuke:
0
0
3 utorak, 11 januar 2011 21:48
Dragan
Pa ovo je pokazatelj da Vuk Jeremic stvarno jeste bio ozbiljan i patriota u namerama! Steta sto je izgleda izuzetak u odnosu na vecinu ostalih u ovoj vlasti...
Preporuke:
0
0
4 sreda, 12 januar 2011 00:06
Igor
Galrag je zatražio da vlada SAD zajedno sa EU radi na obeshrabrivanju Srbije od podnošenja nove rezolucije UN o Kosovu izjavivši da srpski ministar inostranih poslova „izgleda misli da može da ostvari cilj na Kosovu i da ostvari ulazak u EU. Mi treba da mu stavimo do znanja da to nije tačno.“


Pa, izgleda da su nas "obeshrabrili" i objasnili nam (Srbiji) kako stoje stvari. A mislim da je sada, kao i na osnovu nekih drugih dokumenata, očigledno i da je Vuk Jeremić u svojim zalaganjima bio iskren i da je smetao Imperiji, a ne da je bio njen eksponent kako što su nas mesecima ubeđivali kojekakvi "patriJotski" eksperti. Možda je i zato prošao tako kako je prošao i na izborima u DS-u, a i u javnosti. Hoće li mu se ovde neko od onih koji su ga besomučno napadali kao "izdajnika" izviniti zbog toga?
Preporuke:
0
0
5 sreda, 12 januar 2011 23:25
izapo
Teško je razumeti i prihvatiti nastalo stanje na Kosovu. Verovatno generacije koje su doživele secesiju to objektivno ne mogu i ako mnogi u sebi znaju, da je ovo stanje realnost. Nadajmo se, da is toga ne nastane velika Albanija. Možda je rešavanje srpsko-kosovskih odnosa jedan od puteva za sprečavanje spajanja Kosova sa Albanijom. Ja razmišljam ovako. Nekada u Jugi putovao sam spavačim kolima vozom od Ljubljane do Beograda, bez da me ko probudi. Sada me probude četiri puta. (Slovenci, dva puta Hrvati i jedanput Srbi). Legnem u spavača kola u Ljubljani i niko me do Berlina ili Varšave ne budi. Valjda če jednom takva biti Europa uklučujuči celi Balkan.
Preporuke:
0
0
6 četvrtak, 13 januar 2011 01:31
Borko
Kakve su to apsurdne konstatacije visokog francuskog političara da "Srbija ne moze da pobedi i na Kosovu i u Evropsku Uniju"!? Srbija nije ratovala na Kosovu da pobedi jer bi to značilo da je vršila agresiju! Srbija je na Kosovu branila integritet svoje teritorije od agresije albanskog separatističkog fašizma i u mirnodopsko i ratno vreme. Separatizam uspeo da pobedi uz pomoć evrope i amerike (zajedno sa domaćim demokratsko-evropejskim snagama koje su bez ikakve kritike i obrazlozenja prihvatile četiri principa EU da se otme Srbiji Kosmet). Naročito izdvajam Četvrti Princip; da se prihvati realnost na Kosovu(!).
Preporuke:
0
0
7 ponedeljak, 17 januar 2011 02:16
Borko
Nastavak nedovršenog teksta (Borko, 12.O1/11):...Savet Evrope je utvrdio četiri principa sa kojim je rešen status Kosova (da se otme Kosovo). Pod jedan - nema podele (da bi celo Kosovo dali albancima); Pod dva - nema povratka na period pre 1999 god.(da ne bi medjunarodna zajednica imala uvid u prethodnu realnost na terenu gde su albanci imali svu vlast na Kosovu i bili tako reći drzava u drzavi), dobijali nekoliko decenija velike novčane fondove za nerazvijeno Kosovo i primenjivali separatistički fašizam u mirnodopsko doba za etničko čišćenje srba sa Kosmeta radi stvaranja sadašnje realnosti na terenu za stvaranje albanske drzave;Pod tri - nema promene granica...(!). Pod četiri - da se prihvati realnost na Kosovu (!).Sadašnja "realnost" nije realna nego je proizvedena višedecenijskim albanskim fašizmom!!! Zašto Srbija nije trazila obrazlozenie od evrope, niti je imala svoj stav, nego slepo prihvata principe za otimanje teritorije!?
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner