Početna strana > Hronika > Aleksandar Jerković: Zatražiću policijsko obezbeđenje, smatram Aleksandra Vučića odgovornim ako se meni, ili mojoj porodici nešto dogodi
Hronika

Aleksandar Jerković: Zatražiću policijsko obezbeđenje, smatram Aleksandra Vučića odgovornim ako se meni, ili mojoj porodici nešto dogodi

PDF Štampa El. pošta
četvrtak, 16. mart 2023.

Samostalni poslanik u Skupštini Srbiji Aleksandar Jerković izjavio je da će, posle napada koji je doživeo na Košutnjaku, zatražiti policijsko obezbeđenje i da smatra predsednika Srbije Aleksandra Vučića odgovornim ako se njemu ili njegovoj porodici nešto dogodi.

„Da li će odobriti ili ne, to je do njih. Činjenica da nema novinara na konferenciji je najbolji dokaz da su neke stvari odlučene i rešene“, rekao je Jerković na konferenciji za novinare u parlamentu.

„Mali broj redakcija je želeo i da me pita šta se dogodilo, jer je izgleda važno da Aleksandar Jerković ode u tišini“, dodao je on.

Jerković je napadnut u utorak uveče dok je trčao Pionirskim gradom, a slučaj je prijavio policiji. Napad na Jerkovića osudile su opozicione političke partije.

(Fonet)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner