Početna strana > Hronika > Francuski političar i bivši evroposlanik Florijan Filipo: Admiral Rob Bauer rekao je da su „spremni za direktan sukob sa Rusijom“. Francuska bi trebalo da napusti NATO, jer ovi ludaci žele Treći svetski rat!
Hronika

Francuski političar i bivši evroposlanik Florijan Filipo: Admiral Rob Bauer rekao je da su „spremni za direktan sukob sa Rusijom“. Francuska bi trebalo da napusti NATO, jer ovi ludaci žele Treći svetski rat!

PDF Štampa El. pošta
ponedeljak, 30. januar 2023.

Bivši poslanik Evropskog parlamenta i lider pokreta "Patriote" Florijan Filipo izjavio je da bi Francuska trebalo da napusti NATO nakon izjave predsednika vojnog komiteta Severnoatlantskog bloka admirala Roba Bauera da je Alijansa spremna za direktnu konfrontaciju sa Rusijom.

"Predsedavajući vojnog komiteta NATO-a admiral Rob Bauer rekao je da države Alijanse moraju da pređu na 'ratnu ekonomiju' i da su 'spremni' za konfrontaciju sa Rusijom! Ovi ludaci žele treći svetski rat. Hajde da izađemo iz NATO-a. Živeo mir!", napisao je Filipo na Tviteru.

Filipo je više puta kritikovao zapadne zemlje zbog finansijske podrške Ukrajini i nabavke vojne opreme za Oružane snage Ukrajine, koje produžavaju sukob u toj istočnoevropskoj zemlji.

Predsednik vojnog komiteta NATO-a Rob Bauer izjavio je da je Alijansa spremna za direktnu konfrontaciju sa Rusijom, kao i da zapadne države treba da budu bolje pripremljene.

"Spremni smo za sukob sa Rusijom. Bićemo spremni da odgovorimo ako Ruska Federacija pređe crvenu liniju invazijom na neku od zemalja članica Alijanse", rekao je Bauer u intervjuu za portugalski kanal "RTP".

(RT)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner