Početna strana > Hronika > Inspektori koji su razotkrili Jovanjicu: Sprema se naše ubistvo. Advokat Zdenko Tomanović: Slobodanu Milenkoviću i Dušanu Mitiću se crta meta na čelu
Hronika

Inspektori koji su razotkrili Jovanjicu: Sprema se naše ubistvo. Advokat Zdenko Tomanović: Slobodanu Milenkoviću i Dušanu Mitiću se crta meta na čelu

PDF Štampa El. pošta
četvrtak, 21. oktobar 2021.

Advokatska kancelarija Tomanović, koja pruža pravnu zaštitu inspektorima Slobodanu Milenkoviću i Dušanu Mitiću koji su raskrinkali aferu Jovanjica i uhapsili Predraga Koluviju, saopštila je danas da su dvojica inspektora prijavili nadležnim službama "da je dogovorena njihova likvidacija".

Prijavu o svojim saznanjima podneo je upravo načelnik Odeljenja za borbu protiv droga beogradske policije inspektor Slobodan Milenković.

Inspektori MUP-a Srbije očekuju da nadležni državni organi a posebno njihove kolege preduzmu sve potrebne mere ne samo na zaštiti Milenkovića i Mitića, kojima su se kolege u velikom broju ponudile da ih štite, već i na prikupljanju potrebnih informacija, navodi se u saopštenju kancelarije advokata Tomanovića.

Podsetimo, inspektori Slobodan Milenković i Dušan Matić već nedeljama trpe nezapamćen progon, jer ih je vlasnik „Jovanjice“ Predrag Koluvija optužio da su ga terali da narko-plantažu povežu sa bratom predsednika republike.

Zdenko Tomanović, čija advokatska kancelarija pruža pravnu pomoć Milenkoviću i njegovom kolegi iz odeljenja Dušanu Mitiću, ocenio je da se dvojici policajaca “crta meta na čelu”.

“Kada vi kao rezultat kampanje dobijete ohrabrenje da u tabloidima na naslovnim stranama proglašavate načelnike odeljenja i borce protiv droge za ‘čistače’ nekih klanova, da su oni njihovi saradnici, vi im time crtate metu na čelu”, rekao je on.

(Nova, N1)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner