Početna strana > Hronika > Milorad Dodik: Izjava predsednika Crne Gore Jakova Milatovića da će posetiti i da poznaje samo BiH bez entiteta, uvreda za Republiku Srpsku
Hronika

Milorad Dodik: Izjava predsednika Crne Gore Jakova Milatovića da će posetiti i da poznaje samo BiH bez entiteta, uvreda za Republiku Srpsku

PDF Štampa El. pošta
nedelja, 03. mart 2024.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da izjava predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića da će posjetiti i da poznaje samo BiH, bez entiteta, predstavlja uvredu za Republiku Srpsku i negiranje Dejtonskog mirovnog sporazuma.

Dodik je naveo da je bio u posjeti Skupštini Crne Gore i predsjedniku Skupštine Andriji Mandiću, da ne poznaje unutrašnju komunikaciju struktura vlasti u Crnoj Gori, ali da nije ni očekivao da će da ga pozove Milatović, niti da se sastane sa njim.

- Kako će proći kad bude došao u Sarajevo, vidjećemo. Jer možda ga i pustimo da se sastane samo s muslimanima, ali to onda nije BiH - naveo je Dodik na društvenim mrežama.

Dodik je izrazio nadu da će u narednom periodu jačati one snage koje će vratiti Crnu Goru u savezništvo sa Srbijom i u zajedništvo sa srpskim narodom.

(RTRS)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner