Početna strana > Prenosimo > Zidanje Skadra na Vučiću - dosta više sa patetikom, šmirom i prenemaganjem
Prenosimo

Zidanje Skadra na Vučiću - dosta više sa patetikom, šmirom i prenemaganjem

PDF Štampa El. pošta
Mihailo Medenica   
petak, 29. jul 2016.

 Dobro, bre, rođače, tebi čovek slagalicu da da raskukao bi se ko Stojanka majka Knežepoljka kako ne možeš da je sastaviš od silnih uticaja sa strane, boka, leđa, Golfske struje, amazonskih kiša, ozonske rupe, ovulacije ženki antilopa Gnu i fakta da Bušmani uslovljavaju nastavak evrointegracija Srbije vraćanjem svetog žbuna plemenu, ovde poznatog pod radnim nazivom Aleksandar Vulin!

Dosta više sa patetikom, šmirom i prenemaganjem- ponašaš se kao da će ti pući vodenjak svakog trenutka, a ne kao kakav vajni državnik!

Ko ti to, avaj, talasa tu plitku vodu i ne dozvoljava da sastaviš vladu po svojoj meri i ukusu?!

Isti oni koji su pomogli oko prethodne?!

Oni koji su se odzvali na “mobu” i 2012.

Oni koji su vas klonirali 2008.

Oni koji su ti previli junačke rane od bedža, umili, popravili šminku, naučili ispraznim propovedima..?

Nisu to, baćo, odavno nikakvi strani faktori u Srbiji, već domaći, autohtoniji od braće Bajić i Teofilović zajedno!

Nisam ja doveo Toni Blera i resto propale belosvetske kamarile da me sjetuju, već ti, pa trpi sad!

Što je najgore, i ne trpiš, već želiš da tako izgleda izigravajući sinjeg kukavca po ko zna koji put!

Da neko hoće da sabere samo trećinu tvojih govora, intervjua i prenemaganja na istorijskim konferencijma za medije kakva bi to zbirka tužbalica bila, pozavideli bi ti i profesionalne narikače, a vala bi mogli da je koriste i kao bukvar: “Lelek mene eto šta nam rade zli dušmani, a i ambasade?! Kuku mene danas i do veka, za ministra nemam ni čoveka...”

Bojim se da je tvoj problem, mandataru jada i čemera, to što sa starima ne možeš u nove opsene i magle, a nove i bolje nemaš, jer je samo za ljubav i svađu potrebno najmanje dvoje, a za laž mnogo, mnoooogo više kako bi delovala kao istina!

Ako te već šta muči izađi pred narod i reci!

I mi koji te nismo glasali staćemo uz princip da Srbijom niko ne može i ne sme da upravlja mimo Nemanjine 11, ali ponavljam, nisu oni u Srbiji skvoteri niti azilanti na proputovanju, već deo inventara kao i Krkobabići, pa više nemoj o tome kako te pritiskaju, jer i mene evo steglo u krstima, al od promaje koju sam sam napravio...

Batali i priče kako će neko drugi biti premijer ako ti ne uspeš da nametneš svoje principe, jer vi političari imate principa koliko i zmija nogu, a ideala onoliko koliko vam glavonoše dojave i razrežu na dan.

Zato, prekini sa ovom šaradom, nismo baš svi Mace Diskrecije, a uloga pokislog mačeta ostavljenog na ulici priliči ti kao Tasovcu razdeljak sa strane!

Ajde, lepo sastavi tu slagalicu više, slika će i onako vazda biti pogrešna, al važno je da se delovi uklope...

Nije fora više da nas obmanjujete u tehničkom mandatu, uželeli smo se da nas lažete u punom kapacitetu!

Mislim, taman smo se saživeli s onim da nam je neprijatno koliko nam dobro ide, gde sad da se prestrojimo na ovo: “Neprijatno mi je koliko je nekim otuđenim centrima moći neprijatno koliko nam dobro ide, pa sve čine da nam više ne ide, ali mi ne pada na pamet da primam bilo čije naredbe- tu je moja sekretarica da ih zapiše, pa ih kasnije pročitam i shvatim da aposlutno isto razmišljamo!

U svakom slučaju, Vladu Srbije neće sastavljati ambasadori, oni mogu samo da jave imena a ja ću ih zvanično saopštiti!

Srbija se saginjati neće, bre, kad već manje boli ako legne ko Štefica Cvek...”

(Moj Nedeljnik)