Početna strana > Hronika > Aleksa Bečić: Nova vlast biće pomiriteljska, proevropska, procrnogorska i prozapadna i nastaviće da ispunjava sve međunarodne obaveze
Hronika

Aleksa Bečić: Nova vlast biće pomiriteljska, proevropska, procrnogorska i prozapadna i nastaviće da ispunjava sve međunarodne obaveze

PDF Štampa El. pošta
nedelja, 20. septembar 2020.

Nova demokratska vlast biće pomiriteljska, proevropska, procrnogorska i prozapadna, poručio je predsednik Demoktratske Crne Gore Aleksa Bečić tokom razgovora sa ambasadorom Kraljevine Švedske Janom Lundinom. Kako je kazao, nova vlast će nastaviti da jača spoljnopolitički kurs i ispunjava sve međunarodne obaveze radi što brže integracije u evropsku porodicu naroda.

Bečić je istakao da će raditi pošteno, u skladu sa Ustavom i svim drugim pozitivnim propisima, te da će jedini njihov prihod biti plata i ništa mimo plate.

"Crna Gora će konačno dobiti nezavisne institucije neopterećene balastima prošlosti kojima neće upravljati niko osim ljudi koji se nalaze na njihovom čelu", zaključio je Bečić.

Ambasador Kraljevine Švedske Jan Lundin čestitao je predsedniku Demokratske Crne Gore na sjajnom izbornom rezultatu.

On je pozdravio izjave predsednika Demokrata saopštene nakon izborne noći, sa posebnim osvrtom na jačanje spoljnopolitičkih prioriteta Crne Gore.

"Svaki izborni proces je korak napred za demokratiju, naročito ukoliko se izbori odvijaju u mirnoj i fer atmosferi", zaključio je Jan Lundin.

(IN4S) 

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner