Početna strana > Hronika > Željko Mitrović objavio pravila za predstavljanje stranaka u predizbornom kampanji na "Pinku": Svi učesnici izbora će biti podjednako zastupljeni
Hronika

Željko Mitrović objavio pravila za predstavljanje stranaka u predizbornom kampanji na "Pinku": Svi učesnici izbora će biti podjednako zastupljeni

PDF Štampa El. pošta
petak, 22. maj 2020.

 Vlasnik TV Pink Željko Mitrović objavio je danas pravila za predstavljanje stranaka u predizbornoj kampanji na toj televiziji, najavljujući da će svi učesnici na izborima biti podjednako zastupljeni u informativnom programu, u izbornim blokovima koji će biti posebno naznačeni, a utvrđen je i cenovnik komercijalnog oglašavanja.

Mitrović je, kako prenosi televizija Pink, rekao da su završeni svi cenovnici koji se tiču komercijalnog oglašavanja, spotova i iznajmljenih termina.

Svim političkim subjektima koji će učestvovati na ovim izborima obezbedili smo po jedan termin za predstavljanje u periodu između 6. i 12. juna, po dve, tri ili četiri partije, naglasio je Mitrović.

Ono što je važno za učesnike na ovim izborima, ako ih zanimaju komercijalni aspekti da se jave, informišu i dobiju cenovnike u marketing službi televizije Pink, a za ove besplatne da se jave glavnom uredniku informativnog programa Goranu Gmitriću, rekao je vlasnik TV Pink.

(Fonet)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner