Početna strana > Samo smeh Srbina spasava
Samo smeh Srbina spasava
Samo smeh Srbina spasava

Aleksandar Vučić - Pre nego što me okrivite za bilo šta, setite se da sam ja veoma moćan

Njuz.net   
sreda, 28. maj 2014.

Ne volim što na to moram da vas podsećam, ali moram, da bih predupredio sve one koji će možda sada reći „Vučić je kriv za to i to“ – nemojte. Setite se da kontrolišem vojsku, policiju, tajne službe i mnoge medije i da sam prilično sujetan.

 
Samo smeh Srbina spasava

Evo, Srblji, vama nove vlade (od stare se jedva razlikuje)

Gusle onlajn   
sreda, 30. april 2014.

Obećaše gospodar i para, što će nama rado pokloniti njegov pobro crni Arapine ako samo prodamo Kosovo (jer kosovski ljuti Arbanasi takođe su njemu pobratimi) i predamo centar Beograda, da napravi karavan-seraja, posred grada na obali Save, u seraju staklenoga hana, da u njemu stoluju dahije iz Jevrope i iz Jemirata.

 
Samo smeh Srbina spasava

Glasaj, rajo, ne bilo ti teško! (II)

Gusle onlajn   
četvrtak, 13. mart 2014.

NSPM vam prenosi drugi deo predizborne kampanje satiričnog tviter-naloga „Filip Višnjić (@gusleonline), koji tvituje najvažnije događaje na srpskoj i svetskoj političkoj sceni u epskom desetercu.

 
Samo smeh Srbina spasava

Najtajniji od svih tajnih sastanaka - kako je propao patriotski blok i kako podelismo Miškove pare

NSPM Web   
subota, 08. mart 2014.

Dok smo tako čekali na najtajnijem sastanku da se Šef vrati sa tajnog sastanka o kojem su već sve novine brujale (ppv..., ovaj, ppp...da ne čuje Zlo), neki od prisutnih su se unervozili...

 
Samo smeh Srbina spasava

Palcem protiv Ginisa

Bogdan Živković   
četvrtak, 06. februar 2014.

Uzalud se Sven branio da je to nemoguće. Da je realnije mahati ušima i 500 puta u minutu, nego prikupiti 16.000 potpisa za dva sata. Da je vreme od 8,55 ujutru manje od dva sata, jer u toj balkanskoj zemlji (Srbiji, prim. B.Ž) radno vreme počinje u 7, a ti ljudi ne važe za vrednije od Japanaca, kojima se 2 sata završava u 9, a uostalom njima 7 ujutru počinje u 7 i 20.

 
Samo smeh Srbina spasava

Trajko u skupštinu, Trajko iz skupštinu

Jordan Stojković   
utorak, 31. decembar 2013.

Skupština lepa zgrada. Vid`o sam gu i ranije, ali izdaleka. Na ulaz neki spomenici. Neki konji s`s neki ljudi. To sigurno opozicija postavila, da se sprda s vlas`. Litči kai da je l`sno konje da gi ubaciš u skupštinu al` gi teško izbacinjaš nadvor. To će kažem precedniku, odm`a da gi sruši tija spomenici.

 
Samo smeh Srbina spasava

Trajko u Brisel, Trajko iz Brisel

Jordan Stojković   
četvrtak, 05. decembar 2013.

Ma ni atomi im nesu ka i pri nas. Ovi naši micki, jedva s otči da gi vidiš. Pokazaše nam nji`ov atom. Golem ka i avion. Ma kaki, ka i dva aviona. „E“ reko` u sebe, „Trajko, Trajko, a naši učitelji ni utče decu da su atomi micki, a poglej si ovo! Do gde je Evropa stigla, atom ki avion!“

 
Samo smeh Srbina spasava

Još jedan razgovor sa J. B. Titom - ništa bez štafete

Vladan Dinić   
četvrtak, 31. oktobar 2013.

Samo, mislim marta je još hladno, pa kad ga sretneš, reci mu da Dan mladosti i svoj rođendan prebaci na 25. maj. Em toplo, em tradicija.. .Jer, majku ti imprijalističku, kak je krenulo svi će da pevaju „Druže Aco, mi ti se kunemo...“.

 
Samo smeh Srbina spasava

Ekskluzivno ćaskanje u Kući cveća povodom "Dana mladosti"

Vladan Dinić   
četvrtak, 30. maj 2013.

Taj Alek je veoma talentiran momak. Prosto mi, majku ti imperijalistićku, dođe velika žal, što nije bil u moje vrijeme. Danas niko u Srbiji ne bi znal ni za Krcuna, ni za Leku.

 
Samo smeh Srbina spasava

EU traži od Kosova da prizna Srbiju kao nezavisnu državu

Njuz.net   
ponedeljak, 01. april 2013.

EU će od zvanične Prištine verovatno zahtevati da i formalno prizna nezavisnost Srbije kako bi Kosovo moglo da radi na svojim integracijama u EU, rekao je predsednik Parlamentarnog komiteta EP za spoljne poslove Elmar Brok.

 
Samo smeh Srbina spasava

Leposavin dnevnik – iz života Prvog Srpskog Nobelovca

Pavle Ćosić   
ponedeljak, 05. maj 2014.

Pošto u zemlji postoji oko 20% radno sposobnih u tim strukama, svakog iz tih rizičnih grupa obezbeđuje po tri obučena telohranitelja da ih razularena, nekulturna i nezahvalna svetina ne bi napadala i ubijala. Prostom računicom dolazimo do nulte nezaposlenosti i države blagostanja.

 
Samo smeh Srbina spasava

"Vučićizmi" i ruska salata

Ljubiša Spasojević   
petak, 28. mart 2014.

Potrebna nam je Aladinova lampa da nas propusti bezalternativna rampa. Ko ima partijsku vezu, ima i bogatu trpezu. Novine troše mnogo hartije da hvale vlast parazitske partije.

 
Samo smeh Srbina spasava

Glasaj, rajo, ne bilo ti teško! (I)

Gusle onlajn   
četvrtak, 13. mart 2014.

NSPM vam prenosi prvi deo predizborne kampanje satiričnog tviter-naloga „Filip Višnjić (@gusleonline), koji tvituje najvažnije događaje na srpskoj i svetskoj političkoj sceni u epskom desetercu. 

 
Samo smeh Srbina spasava

Pre izbora su bili patriote, a posle su od glasača napravili idiote

Ljubiša Spasojević   
sreda, 05. mart 2014.

Posle svakih izbora siti su sve sitiji, a gladniji sve gladniji. Samo je jednom rekao istinu u oči. Zatim je razbio ogledalo. Vidi se svetlost na kraju tunela, ali je voz zaglavljen u njemu.

 
Samo smeh Srbina spasava

Predizborna uputstva

Voja Žanetić   
nedelja, 26. januar 2014.

Izbegavati temu Kosova u kontaktima sa bilo kime. Ne razgovarati o tome ni sa stranačkim kolegama. U slučaju da se tema ne može zaobići, koristiti sledeće izraze: „Srce mi se cepa, ali to mora da se uradi.“; „A šta bi ti uradio/la da si na našem mestu?“ i sl.

 
Samo smeh Srbina spasava

Ciklus gospodara Vučića - zeman doš'o valja tvitovati

Gusle onlajn   
utorak, 17. decembar 2013.

Hvalio se gospodar-Vučiću/ da ga voli sirotinja raja./ Ne voli ga raja od poštenja / nit ga voli od srca hrabroga, / već ga voli od sile i vlasti.

 
Samo smeh Srbina spasava

Čudne su te kosovske sorte - kukolj glasa, žito ne

Ljubiša Spasojević   
četvrtak, 31. oktobar 2013.

Čemu strah od izbora na Kosovu kada je za sve Srbe obezbeđena sigurna žuta kuća? Čudne su to kosovske sorte. Kukolj glasa, žito ne. Glasajte za naše dobro i naše želje. To će nam omogućiti da zadržimo fotelje.

 
Samo smeh Srbina spasava

"Sloboda za Ivicu, Acu i Tomu"

Bogdan Živković   
sreda, 28. avgust 2013.

Čitavu noć nije mogao da zaspi, a već sutradan je upućen u centar za azilante u Braunšvajgu, u nemačkoj pokrajini Niderzaksen (Niedersachsen). Pored svih strahota koje je preživeo, ovaj šok iz Banje KOviljače mu nije dao da oka sklopi. Nije mogao da složi kockice.

 
Samo smeh Srbina spasava

Datum

Ljubiša Spasojević   
subota, 06. april 2013.

Slagalo, slagao / Dačić bezbroj puta / Izdao je Srbiju / Po Briselu luta / Eeeeeeeej, datum je, datum je / Iznenada nest'o / Joj još ga traži /Spominje ga često.

 
Samo smeh Srbina spasava

"Šetnja za Sinišu"

Ljubiša Spasojević   
ponedeljak, 25. mart 2013.

FS Hrvatske je obavestio javnost da na gostovanju u Beogradu očekuje još bolji rezultat. Jedini uslov za to je da selektor i dalje bude Siniša Mihajlović, a predsednik srpskog saveza Tomislav Karadžić. Poznajući dobro odnose u fudbalu Srbije ne sumnjamo da će tako i biti, kaže se u saopštenju hrvatskog saveza.

 
<< Prva < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Poslednja >>

Strana 3 od 10
SVI TEKSTOVI U RUBRICI

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner