Početna strana > Polemike
Polemike
Polemike

LDP i novinari

Slobodan Antonić   
subota, 06. decembar 2008.

(Povodom teksta „Analitičarski keš” )

Verovatno u funkciji zastrašivanja, u pismu LDP-a, uz moje ime, stoji i jedno zlokobno-preteće „još uvek kolumnista `Politike`”. Da, još uvek, pa šta? Da li time LDP možda opominje novo uredništvo?

 
Polemike

Zašto se ljuti gospodin Vučić?

Branko Radun   
petak, 05. decembar 2008.

(Povodom tekstaPobedićemo Tadića )

Moju izjavu Vučić je protumačio kao deo neke „političke zavere“ u kojoj učestvuje moja malenkost, čitav NSPM i neki politički centri moći iz vlasti i opozicije.

 
Polemike

Pobedićemo Tadića

Aleksandar Vučić   
petak, 05. decembar 2008.

Komentar gospodina Branka Raduna da se Tomislav Nikolić u svom navodnom preobražaju rukovodio logikom „kad ne mogu da ih pobedim, hajde da im se pridružim” pokazuje svu malicioznost koju neko prema političkom neistomišljeniku može da pokaže.

 
Polemike

Analitičarski keš

Informativna služba LDP   
petak, 05. decembar 2008.
Antonićeve gazde se menjaju, ali rezultati sukoba dva sveta, koje simbolišu Slobodan Antonić i LDP, ostaju isti. Politika Liberalno-demokratske partije doživljava afirmaciju u svakom slovu i svakom interpunkcijskom znaku koji upotrebi Antonić.
 
Polemike

Doživljaj na turneji

Nataša B. Odalović   
petak, 31. oktobar 2008.
Za sve one koji ovaj sajt i otvaraju da bi se smejali - te kojima su autori samog časopisa NSPM, koji je izrodio kliku neprikosnovenih srpskih državnih analitičara, odavno već zakleti neprijatelji - možda navedeni sadržaji i nisu neki utisak. Onima koji su samo zatečeni čitaoci, utisak je - zastrašujući.
 
Polemike

Skroziranje Nove srpske političke misli

Marinko M. Vučinić   
sreda, 29. oktobar 2008.

U čemu je tajna uticaja Nove srpske političke misli? Pre svega u otvorenosti uređivačke politike, nastojanju da se postigne što veća objektivnost u analizi političkih događaja i političkih aktera.

 
Polemike

Povodom gostovanja Vladimira Ilića u emisiji "Da, Možda, Ne"

Slađan Nikolić   
utorak, 28. oktobar 2008.

Jer, ako profesor Vladimir Ilić iznosi tako očigledne neistine o Slađanu Nikoliću koje je lako proveriti, logično je postaviti pitanje iznosi li možda neistine i u svojim izveštajima o međunacionalnim incidentima u Srbiji.

 
Polemike

"Socijalizam? Da, ali samo ako je nacional-socijalizam!"

Vladan Milanko   
utorak, 28. oktobar 2008.

Držeći se ideje univerzalizacije, stižemo do toga zašto levica nikada nije i ne sme da bude borba za partikularnost. Borba, ako ćemo tako, za ličnu, nacionalnu itd. slobodu, za bilo kakvu pojedinačnu slobodu.

 
Polemike

Odgovor Miši Đurkoviću

Đorđe Vukadinović i Slobodan Antonić   
četvrtak, 16. oktobar 2008.
Sve bi ovo možda još i moglo da ostane u ravni sitnog nesporazuma da kolega Đurković nije rešio da svoje optužbe razglasi i nakon što mu je Slobodan Antonić objasnio razloge i decidirano rekao da će tekst biti objavljen u narednom broju Časopisa.
 
Polemike

Cenzura na NSPM

Miša Đurković   
četvrtak, 16. oktobar 2008.

Poštovani, želim da vas obavestim da je moj naučni rad i moje pravo na izražavanje u ovoj zemlji višestruko ugroženo. Dok gospođa Biserko tek najavljuje kako me treba tretirati, neki drugi mi praktično to već rade.

 
<< Prva < Prethodna 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Sledeća > Poslednja >>

Strana 30 od 32
SVI TEKSTOVI U RUBRICI

Anketa

Koliko će po vašem mišljenju trajati vanredno stanje u Srbiji?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner