Početna strana > Polemike
Polemike
Polemike

"Danas" nastavlja kampanju protiv mene, poslanički paušal uplaćujem za decu sa KiM

Vuk Jeremić   
petak, 19. oktobar 2012.

U poslednje vreme ovo nije prvi put da Danas objavljuje neproverene i obmanjujuće navode o meni na naslovnoj strani. Problem da se napravi jedan telefonski poziv i utvrdi istina može postojati samo ukoliko je suprotno isplativije.

 
Polemike

Vajni „sociolog“ u VANU najavljuje rat

Zoran Avramović   
ponedeljak, 15. oktobar 2012.

Izmišljeni rascep u Srbiji treba da oklevata demokratske idejne i političke orijentacije. Demokratija je prostor za razlike a ne za jednoumlje. Drugo, primitivizuje ostali deo Srbije ako je Vojvodina evropska kulturološka matrica.

 
Polemike

Odgovor Đorđu Vukadinoviću

Insajder   
utorak, 09. oktobar 2012.

Jer upravo se Đorđe Vukadinović busa u patriotske grudi kad nalazi da je on taj koji je pozvan da povlači granicu između poželjnog demaskiranja kvazipatriotskih bizMismena i podle, licemerne i izdajničke generalizacije.

 
Polemike

Najveća je obmana da ćemo odustajanjem od EU sačuvati Kosovo

Nebojša Krstić   
petak, 05. oktobar 2012.

Uz malo truda Vukadinović bi se prisetio da se u pregovore s Prištinom ušlo ubrzo po formiranju prve Koštuničine vlade, a državna politika koju su definisali upravo kopredsednici pregovaračkog tima (Tadić i Koštunica) bila je pronalaženje kompromisnog rešenja.

 
Polemike

Otvoreno pismo splitskom gradskom vrhovniku Kerumu

Vladislav B. Sotirović   
nedelja, 30. septembar 2012.

Drugim riječima, da ne beše Srba nakon Krbavske bitke 1493. g. pa sve do danas, vrlo je vjerojatno da se na karti Europe ne bi mogla pročitati nikakva “Hrvatska”.

 
Polemike

Od izbora za predsedavajućeg GS UN meta sam organizovane kampanje

Vuk Jeremić   
četvrtak, 20. septembar 2012.

Teško mi je da prihvatim da se jedan renomirani časopis kao što je "Vreme" saglašava sa uvredljivim rečnikom autora pomenutog teksta koji moje izjave karakteriše kao "laži, frazetine i besmislice".

 
Polemike

Pismo Starešinstvu Dveri

Aleksandar Đurđev   
sreda, 05. septembar 2012.

Umesto da smo u drugom krugu podržali Tomu Nikolića, mi smo se odlučili da neiznošenjem stava zapravo podržimo Borisa Tadića. Sva sreća, pa su naši simpatizeri razmišljali svojom glavom i glasali su za Tomu. I posle svega – zašto nismo čestitali pobedu Tomi Nikoliću!?

 
Polemike

Odgovor Miroju Jovanoviću i NSPM

Dveri   
ponedeljak, 03. septembar 2012.

Naš Pokret je definitivno napravio pometnju na političkoj sceni i danas mnogima spolja i iznutra smeta naše postojanje jer kvari političku zabavu i dogovorene šeme i kombinacije. I to je normalno.

 
Polemike

“Nobel“, crv sumnje i...patka?

Vasilije Kleftakis   
četvrtak, 30. avgust 2012.

Sledeće logično pitanje je: Kako je moguće da jedan ozbiljan dnevni list, kao što je beogradska “Politika“, bez temeljne provere ponuđenih podataka srlja u objavljivanje članka sa takvim podacima? 

 
Polemike

Neosnovane optužbe povjesničara Marija Jareba

Vladimir Marković   
subota, 25. avgust 2012.

Da sam stvarno bio „agent (provokator), odnosno saradnik jugoslavenske Službe državne sigurnosti /SDB/“, o tome bi, mislim, ma gde, unutar te službe, pre svega, morali postojati neki pismeni-zvanični-materijalni-nedvosmisleni tragovi, odnosno dokazi.

 
<< Prva < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sledeća > Poslednja >>

Strana 12 od 34
SVI TEKSTOVI U RUBRICI

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner