Početna strana > Polemike
Polemike
Polemike

Sigurna tema za Ljubomira

Đorđe Vukadinović   
četvrtak, 29. mart 2012.

Nadamo se da će u sledećem nastavku svoje, bez sumnje, pravedne & pohvalne & Tamo Gde Treba sigurno uočene, borbe protivu NSPM-a g. Živkov za temu uzeti ipak nešto manje otužno od toga kako je i da li je reagovano na vest o nečijoj smrti.

 
Polemike

Prelivanje prostakluka u Danasu

Slobodan Antonić   
utorak, 27. mart 2012.

Da li ovim uredništvo Danasa konačno uspostavlja novi kriterijum za pobedu u javnom dijalogu - da treba imati bogatiji repertoar psovki, jače glasne žice i veće pljuvačne žlezde? Jasno je svima, a pre svega čitaocima Danasa, kuda takav „dijalog“ vodi.

 
Polemike

Odgovor Tatjani Milošević

Aleksandar Dikić   
utorak, 27. mart 2012.

Što se tiče Vojvodine kao sastavnog dela susedne Mađarske, već u toj tvrdnji možete da primetite svu simptomatologiju gubitnika i strah od nastupajućih posledica. Centralna Srbija nije postala poligon NATO saveza niti je ijedna formacija stacionirna na njenoj teritoriji.

 
Polemike

Ministarstvo mita - kritika Vučinića, Vukadinovića i Vladušića

Rastislav Dinić   
petak, 20. januar 2012.

Ono što Vladušiću, ali i Vukadinoviću, prvenstveno smeta, jeste upravo ono što u svakodnevnom životu smatramo nužnim uslovom objektivnosti – mogućnost da sebe vidimo tuđim očima („očima stranca“). 

 
Polemike

Pljuvanje po Republici Srpskoj

Miroje Jovanović   
subota, 14. januar 2012.

Pa ako Srđi Popoviću ne treba da se zamera što je branio Andriju Artukovića, neka ni on ne zamera prekodrinskim Srbima što su branili svoje kuće i svoje živote.

 
Polemike

O kritici kritike SNS

Zoran Avramović   
nedelja, 08. januar 2012.

Može li opoziciona partija da krade, da prevari, da laže? Može samo u slučaju da prima novac iz inostranstva za svoje delovanje ( a to smo videli i vidimo) ili da mimo domaćih zakona pribavlja finansije.

 
Polemike

Politički nihilizam

Zoran Avramović   
sreda, 04. januar 2012.
Šta se pokazalo? Da lažni tekst u Pravdi nije laž, već je u pitanju redakcijska oprema (pakovanje). Kada je to utvrđeno cela konstrukcija političkog nihilizma se ruši.
 
Polemike

Odgovor Slobodanu Antoniću

Petar Latinović   
četvrtak, 29. decembar 2011.
Istina je da je gospodin Todorović rekao da „ne postoji nikakva šansa za saradnju sa DS na republičkom nivou“. Izvinjavamo se što u naslov nismo i to stavili, kako bi svima sve odmah bilo jasno.
 
Polemike

Okruglo, pa na ćoše – treći odgovor Veljku Đuriću Mišini

Velibor DŽomić   
četvrtak, 22. decembar 2011.
Ne mogu da verujem da se Đurić “upecao” na priču pojedinih “montenegrina” da “u Crnoj Gori postoje dve Pravoslavne Crkve”. Postoji samo jedna Pravoslavna Crkva te nema i ne može biti nikakvog “fuzionisanja” Crkve i anti-crkve.
 
Polemike

Odgovor Draganu Primorcu, ili o (zlo)upotrebi gena

Božidar Maslać   
subota, 17. decembar 2011.

Mislim da bi najbolje rešenje bilo ponavljanje istraživanja na teritoriji BiH sa novim zaista reprezentativnim uzorkom. Takođe bi bilo zanimljivo sprovesti istraživanje kojim bi se uporedio raspored haplogrupa sa rasporedom štokavskog, kajkavskog i čakavskog govora.

 
<< Prva < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sledeća > Poslednja >>

Strana 15 od 34
SVI TEKSTOVI U RUBRICI

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner