Početna strana > Polemike
Polemike
Polemike

Odgovor Dikiću, ili Parada je samo početak

Ostoja Simetić   
ponedeljak, 03. oktobar 2011.
Najvažnije je znati da homofilima parada nije krajnji cilj, već samo sredstvo za postizanje pravih ciljeva, a oni su, i u to nemojte ni zere sumnjati: Pravo na venčavanje homofila (ili registracija zajednice, možda i višečlane) i pravo istih da usvajaju decu.
 
Polemike

Odgovor Đorđu, ili jedan drugačiji pogled na gej paradu

Aleksandar Dikić   
subota, 01. oktobar 2011.

Pitanje gej-populacije neće nestati njenim negiranjem, niti suprotstavljanjem bilo kojoj vrsti njene manifestacije. To je zatvaranje oči i ulazak u onaj isti “orman” iz kojeg su ovi “čudaci” izašli, a nisu ga zatvorili za sobom.

 
Polemike

Razmisli, pa napiši

Vladimir Jevtić   
sreda, 28. septembar 2011.

Gospodin Stefanović brani tu istu agresivnu politiku države Izrael koja je oličena u neprestanim oružanim upadima na teritoriju gde žive Palestinci ma makar se radilo i o suverenoj državi kao što je Liban. Izraelsko ratno vazduhoplovstvo je izvršilo mnogobrojne ratne zločine.

 
Polemike

Zavođenje za Goleš planinu!

Veljko Đurić Mišina   
utorak, 27. septembar 2011.

DŽomić lako deli kvalifikacije. Tako je napisao da je moja ocena o crkvenim separatističkim idejama u Crnoj Gori nekorektna i to potkrepio tvrdnjom o dočeku patrijarha i drugih članova Sinoda u Crnoj Gori. Ne razumem šta je tim hteo da kaže!

 
Polemike

Demagogija ucenjenog ili linije Draškovića Vuka

Miroje Jovanović   
utorak, 30. avgust 2011.

Tržište, koje pominješ da smo izgubili, nemoj da te brine. Proizvodi naših preduzeća će se ponovo, polako i nesmetano naći na policama radnji u Prizrenu i Peći, na osnovu pravila tržišta. Ta pravila kažu da je traženija ona roba koja je kvalitetnija i jeftinija.

 
Polemike

Vesna Pešić – ili o ekstremizmu malosrbijanaca

Zoran Avramović   
subota, 27. avgust 2011.

Kada bi Vesna Pešić bila politički prvak srpskog naroda, od države, od njene teritorije, nacionalnih interesa i prava, kolektivnog ponosa i dostojanstva ne bi ostalo ništa.

 
Polemike

Kako smo sistematski "uništeni" od E-novina

NSPM   
petak, 12. avgust 2011.

Dobra je ovo pokazna vežba tendencioznog čitanja, učitavanja, "govora mržnje" i falsifikata – vrednih, naše je skromno mišljenje, makar jedne pristojne tužbe.

 
Polemike

Kada se V. Stevanović i N. Prokić ujedine - D.Ćosić je ništa

Zoran Avramović   
subota, 30. jul 2011.

On je ličnost bogate i zanimljive biografije: bio je partizan, komunista, disident, demokratski kritičar vlasti i stvaralac svesti o nacionalnim interesima srpskog naroda, predsednik države SR Jugoslavije 1993. godine.

 
Polemike

Sukob na srpskoj NVO sceni

NSPM   
subota, 23. jul 2011.

Da li je sve u ljudskim pravima ili ima nešto i u donacijama – probajte sami da otkrijete u tekstovima koji oslikavaju polemiku koja petnaestak dana drma srpsku nevladinu scenu.

 
Polemike

Zašto niko ne brani Hrvatsku?

Miroje Jovanović   
utorak, 05. jul 2011.

Srbi su u Hrvatskoj svedeni na procenat, koji će Hrvati za 50 godina toliko lako asimilirati dok će drugi deo biti za pokazivanje prijateljima iz Evrope. U tom smislu će Hrvatska kao država teško ponovo imati priliku da protera 500 hiljada Srba, budući da neće biti „biološkog materijala“ za proterivanje.

 
<< Prva < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sledeća > Poslednja >>

Strana 16 od 34
SVI TEKSTOVI U RUBRICI

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner